Kantoorruimte verhuren via KantoorBalie.nl

Het bedrijf KantoorBalie.nl heeft als doel om zo snel en efficiënt mogelijk passende huurders te vinden voor de leegstaande kantoren. Al ruim 6 jaar zoeken wij op proactieve wijze naar betrouwbare huurders op ‘no cure no pay’ basis. Wij maken hierbij gebruik van ons grote online en offline netwerk. Hierbij gaan we niet enkel uit van de initiële zoekvraag. 

Onze ervaring is namelijk dat de initiële zoekvraag van de zoeker vaak niet overeenkomt met wat de zoeker uiteindelijk gaat huren. Mede om deze reden heeft Kantoorbalie een uitgebreide zoekscan waarbij een van de kantoorruimtespecialisten de gehele zoekvraag in kaart brengt. Hieruit volgt een kantooradvies aan de zoeker. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige bezichtigen en dus een uitstekende conversie met betrouwbare huurders. 

De voordelen van KantoorBalie.nl op een rij:

•    Kwalitatieve leads/bezichtigingen d.m.v. onze zoekscan
•    Kantoorruimtespecialisten met jarenlange ervaring
•    No cure No pay 
•    Toegang tot ons online/offline netwerk

Direct kantoorruimte verhuren op KantoorBalie.nl?

Als u direct kantoorruimte wilt verhuren op KantoorBalie.nl kunt u dit doen door het formulier in te vullen, een mail te sturen naar info@kantoorbalie.nl of te bellen met een van onze mederwerkers. Het plaatsen van een kantoor op KantoorBalie.nl is kosteloos en geheel vrijblijvend. Wij gaan op zoek naar potentiele huurders en kunnen ook een bezichtiging voor u inplannen indien gewenst. Alleen op het moment dat een partij via KantoorBalie.nl ook daadwerkelijk een huurcontract bij u afsluit rekenen wij daarover een commissie van 10%. U betaalt alleen als wij ons werk goed doen, no-cure no-pay!

 

 

Velden met een * zijn verplicht

Type ruimte*

Faciliteiten*

Bereikbaarheid*

Parkeermogelijkheden*

Oppervlakte

Prijs

Bijv: €200 per m2/pj.

Omschrijving

Afbeeldingen kantoorruimte

Upload een of meerdere foto's. Een advertentie met goede foto's verkoopt zichzelf!

Gegevens kantoorruimte