Over ons

Bedrijfsinformatie

KantoorBalie.nl is een vernieuwend bedrijf in de huur en verhuur van kantoorruimte. Op ons platform kunnen mensen die kantoorruimte willen huren en verhuren direct met elkaar in contact komen. Geen tussenkomst van makelaars die de boel onnodig vertragen. Bij ons krijgt u direct iemand aan de lijn die u kan infomeren en een bezichtiging voor u kan inplannen. 

 

Waarom KantoorBalie.nl

Voor mensen die kantoorruimte willen huren zijn wij interessant omdat wij een uniek aanbod hebben. Wij hebben naast het aanbod dat bij makelaars staat ook aanbod van verhuurders die niet met een makelaar samenwerken. Deze locaties vindt u alleen online en staan niet te huur bij een makelaar. U kunt hierbij denken aan een bedrijf dat op zoek is naar een sublease oplossing. Daarnaast kunt u via KantoorBalie.nl snel in contact met een verhuurder door korte lijntjes. 

Voor mensen die kantoorruimte willen verhuren zijn wij interessant omdat wij bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte vaak helemaal aan het begin van hun zoektocht spreken. Daarnaast kijken wij altijd goed naar de zoekvraag en adviseren wij onze klanten uitgebreid. Door deze zoekscan ontvangt u alleen zoekopdrachten van bedrijven die passen bij uw aanbod.

 

Onze filosofie

KantoorBalie.nl zet zich voor elke klant even hard in, ongeacht de grootte van het bedrijf. In alles wat wij doen streven wij naar perfectie. Van bedrijfsvoering tot klantenservice. Wij geloven in een langdurige samenwerking met onze klanten en vertrouwen op onze goede naam in de markt.