Let op, dit object is niet meer beschikbaar. Neem contact op met Kantoorbalie voor meer informatie.

Kantoorruimte: Ruitersboslaan 61 in Breda

16 m2 - 46 m2 Per direct beschikbaar

Over Ruitersboslaan 61

Ons kantoor is gelegen in Breda-Zuid in een fraaie, bosrijke omgeving, gelegen aan de Ruitersboslaan 61. De boerderij, het vrijstaande landhuis, beschikt over een woonkamer met open keuken, een serre en een salon op de begane grond, en een verdieping met twee spreekkamers ter grote van respectievelijk 16m2 en 30 m2. Het is ook mogelijk het hele kantoor  (170m2) in zijn geheel te huren

De algehele bereikbaarheid wordt als goed beoordeeld en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen. Een authentieke boerderij uit 1840 waar kennisintensieve bedrijvigheid plaats vindt. We kijken uit op een heerlijke tuin, u kunt de lunch nuttigen in de serre welke eveneens uitzicht heeft op de tuin. De aanrijdroute door natuurlijke grasweiden vermolmaken de werksfeer.

Ons kantoor in Breda is een op zichzelf staand kantoor.

Via de serre deur kom je in het voorportaal. Onze keuken beschikt over een magnetron, koelkast met vriezer, waterkoker, koffiezetapparaat en vaatwasser en uiteraard voldoende servies. De kleine spreekkamer is voorzien van een bureau met rechthoekige tafel waar u makkelijk 3 tot 5 mensen kunt ontvangen. De grote spreekkamer is voorzien van een conferentietafel met 6 stoelen waar u makkelijk 8-10 personen kunt ontvangen. Beide spreekkamers maken geen deel uit van de vaste all-in prijs en zijn op aanvraag apart te huren.

De ruimtes zijn volledig ingericht. Je hebt niets nodig anders dan je laptop. Omdat de boerderij een rieten dak heeft, is er altijd een aangenaam natuurlijk klimaat en geen tocht. De keuken delen we gezamenlijk. Wij stellen voor om het hele kantoor voor je geschikt te maken en je maakt gebruik van alle faciliteiten welke je op dat moment nodig hebt. We zijn allen betrokken en zorgen ervoor om onze omgeving netjes en representatief te houden. 

Faciliteiten kantoorruimte

  • Bus dichtbij (< 500)
  • Afrit dichtbij (< 500m)
  • 24 uur toegang
  • Vergaderruimtes
  • Parkeerplekken
  • Gemeubileerd kantoor
  • Beveiliging / Alarm
  • Pantry
  • Gratis parkeren

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.
Heeft u vragen? Een van onze kantoorruimte experts staat u graag te woord.