Wat is een virtueel kantoor?

Wanneer aanbieders van flexibele kantoorruimte het hebben over een ‘virtueel kantoor' dan bedoelen ze daar vaak mee dat men een zakelijk adres afneemt en daarbij eventueel gebruik gemaakt wordt van een telefoonservice. Ook kunnen de afnemers van een virtueel kantoor vaak gebruikmaken van de faciliteiten op het adres zoals bijvoorbeeld de vergaderruimtes en een 'open workspace'. 

  • Uit welke onderdelen bestaat een virtueel kantoor dat wij aanbieden:
  • Zakelijk postadres
  • Telefoonservice

Voordelen van een virtueel kantoor zijn natuurlijk eenvoudig te bedenken. Met een virtueel kantoor heeft een professioneel zakelijk adres zonder de kosten van een fysiek kantoor. Daarnaast heeft u meer tijd om op uw eigen werkzaamheden te focussen en neemt een professionele telefoniste uw werk uit handen tegen een fractie van de kosten van een fulltime werknemer. Tenslotte hoeft u niet veel te investeren in dure software pakketten omdat u deze nu kan huren voor een laag bedrag per maand. Mocht u onverhoopt technische problemen hebben dan staat er ook kosteloos een technisch team klaar om deze problemen op te lossen zodat u optimaal kan presteren.
Wat zijn de voordelen van een virtueel kantoor:

  • Lage ‘kantoor’ kosten
  • Professionele uitstraling
  • Focus op eigen werkzaamheden
  • Geen investering in software
  • Professionele support

Daarnaast is het een mooie opstap naar een eigen kantoor als de tijd daar rijp voor is. De verhuurders van kantoorruimte die een virtueel kantoor aanbieden kunnen u ook voorzien van een eigen kantoor als de situatie daar om vraagt. Bijvoorbeeld als u personeel gaat aannemen. U kan dan gewoon op hetzelfde adres blijven zitten zonder weer te moeten verhuizen. Ook kan u eerst een kantoor voor 1 of enkele dagen huren als u bijvoorbeeld slechts af en toe een belangrijke klant hoeft ontvangen.

In veel steden in Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Maastricht, Zwolle en Groningen hebben wij onze klanten al het beste virtuele kantoor helpen vinden. Als u ook op zoek bent naar een virtueel kantoor neem dan contact met ons op. Wij kunnen u vrijblijvend mogelijkheden doorsturen!