Kantoorruimte: Nieuwe Stationsstraat / Willemsplein 2-3-4 in Arnhem

18 m2 - 965 m2   |   € 250,- per maand

Over Nieuwe Stationsstraat / Willemsplein 2-3-4

kantoorruimte Arnhem | Nieuwe Stationsstraat / Willemsplein
Het stationsgebied van Arnhem is na een jarenlange renovatie recentelijk opgeleverd. Met diverse partijen inclusief de gemeente Arnhem is gewerkt aan een geheel nieuwe en bruisende route vanuit het station naar de binnenstad. In een mix van wonen, werken en verblijven is een levendig gebied gecreëerd waarvan het Willemsplein 3 / de Nieuwe stationsstraat, deel uit maakt.

Omringd door de horeca en kantoren, tussen de binnenstad en het centraal station liggen aan het Willemsplein 3-4 twee karakteristieke stadsvilla’s met een moderne achterbouw (Nieuwe stationsstraat). In deze gebouwen is een huisvestingsconcept gecreëerd met de mogelijkheid kleinschalige kantoorunits te huren.

Vanuit het concept ‘een stad in de stad’ biedt het gebouw ruimte aan ondernemers om te initiëren, creëren, ontmoeten en te delen. Klassiek én vooruitstrevend. Vanuit de structuur van het gebouw en de combinatie tussen oud en nieuw ontwikkelen wij een concept waarin naast de algehele branding van het concept ruimte is voor eigen identiteit en persoonlijke stijl. Op de begane grond wordt gedacht aan dag-horeca. De kantoor vloeren worden gerenoveerd en voorzien van nieuwe plafonds, verlichting, vloerbedekking en schilderwerk opgeleverd.

Voor uitgebreide informatie over de gemeente Arnhem klik hier. Oppervlakte
Willemsplein 2-3-4 / Nieuwe stationsstraat ong. biedt ruimte aan kleinschalige deelverhuur v.a. 12 vierkante meter. De genoemde prijzen zijn all-in / inclusief servicekosten en exclusief BTW. (overzicht zie afbeeldingen)

Bereikbaarheid
Op 5 minuten loopafstand van de binnenstad en het Centraal Station. De rijkswegen A50 en A12 zijn via  de centrumring binnen enkele minuten met eigen vervoer te bereiken. Een belangrijk bus knooppunt is direct aan de overzijde van het Willemsplein gelegen.

Op 5 minuten lopen van deze villa is moderne parkeergarage Centraal te bereiken. Deze garage biedt plaats aan maar liefst 1.050 auto’s. Parkeerplaatsen zijn op abonnementsbasis te huur. Eveneens op enkele minuten afstand is er langs de openbare weg parkeergelegenheid.

Faciliteiten kantoorruimte

  • Afrit dichtbij (< 500m)
  • Trein dichtbij (< 500m)
  • Bus dichtbij (< 500)
  • 24 uur toegang
  • Vergaderruimtes
  • Parkeerplekken
  • Beveiliging / Alarm
  • Aansluiting glasvezel
  • Pantry

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.