Op zoek naar kantoorruimte Arnhem?

Kantoorbalie.nl is een gratis bemiddelaar voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in Arnhem of omgeving. Via onze site kunt u zoeken in ons uitgebreide aanbod van kantoorruimtes in de regio.


Arnhem is een stad waar bedrijven zich graag vestigen. Wij bieden zowel kantoorruimte aan het centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. In het centrum bijvoorbeeld aan het stationsplein en de Janssingel. In het Arnhem-Noord vindt U kantoorruimte in bijvoorbeeld Presikhaaf of het Spijkerkwartier. Tenslotte vindt U in Arnhem Zuid kantoorruimte in wijken zoals Malburgen, Vredenburg, Rijkerswoerd en Schuytgraaf.

Voor huurders van kantoorruimtes is de stad interessant als vestigingsplaats vanwege de goede bereikbaarheid per weg, per spoor en over het water. Daarnaast is ook de vierkante meter prijs voor kantoorruimte in Arnhem interessant. Het centraal is een belangrijk knooppunt van intercityverbindingen. Daarnaast ligt Arnhem op een kruispunt van snelwegen zoals de A50 en de A12. Met het oog op de randstad en buurland Duitsland, zit u met uw kantoorruimte op een zeer centrale locatie.

Via onze website kunt u zoeken in een groot aanbod van kantoorruimtes in de regio Arnhem. Bij ons vindt u kantoorruimte in het centrum van de stad, maar ook kantoorruimte langs invalswegen en op snelweglocaties. Wij bieden met name kantoorruimte aan in:

  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Business centra

Op deze plekken kan u ook vaak een flexplek huren of een virtueel kantoor. Wanneer u dat wenst kunt u bij ons ook terecht voor conventionele kantoorruimte.

Gratis zoekopdracht voor kantoorruimte in Arnhem

Zoeken naar kantoorruimte is gratis op onze site. Wanneer u uw voorkeuren heeft opgegeven in onze zoekmachine, krijgt u een overzicht van beschikbare kantoorruimtes die aan uw wensen voldoen. Het kan zijn dat er geen geschikte kantoorruimte wordt gevonden. In dat geval kunt u ons laten weten wat u zoekt door middel van het plaatsen van een zoekopdracht. Op het moment dat er voor u kantoorruimte beschikbaar komt in de regio Arnhem, nemen wij contact met u op.

Wilt u meer weten over het huren van kantoorruimte en heeft u snel advies nodig? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)20-7780352. Of stuur een e-mail voor meer informatie.