Kantoorruimte: Poolsterweg 3 in Leeuwarden

20 m2 - 3000 m2   |   70 Per direct beschikbaar

Over Poolsterweg 3

Dit kantoorpand is een markant gebouw op bedrijventerrein 'De Hemrik'. Kantoorruimte huren Leeuwarden: in het pand zijn diverse mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Wij verhuren kantoorruimte al vanaf circa 20 m². Het huren van meerdere kantoorruimtes behoort ook tot de mogelijkheid, alsmede het huren van één of meerdere verdiepingen tot 3.000 m².

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Momenteel heeft het kantoorpand energielabel D. Wij streven ernaar dit op korte termijn terug te brengen naar het energiezuinige label C.

Het kantoor staat op goed bereikbare locatie en uw bezoekers en personeel hebben voldoende – gratis – parkeerplaatsen tot hun beschikking. Bezoekers kunnen vooraan bij de hoofdingang parkeren, hier zijn circa 10 parkeerplaatsen. Momenteel is er geen receptie aanwezig, huurders zouden dit zelf onderling kunnen regelen. Nu volstaat een deurbel, dan kunt u uw bezoeker verwelkomen in de centrale hal.

Op de begane grond kunt u kantorruimtes huren in Leeuwarden van diverse afmetingen, variërend van 20 m² tot 100 m². Deze ruimten zijn gestoffeerd. Momenteel is de begane grond verhuurd. Op de begane grond is de centrale hal alsmede toegang tot de lift en het trappenhuis. Ook is er een achteringang naar de grote parkeerplaats, hier zijn circa 70 parkeerplaatsen beschikbaar.

Het bedrijfspand leent zich uitstekend voor organisaties en bedrijven die graag open ruimtes belangrijk vinden. Het realiseren van kleinere ruimtes is ook mogelijk. Op elke verdieping is databekabeling aanwezig (UTP, telefoon en elektra). Daarnaast zijn recent op alle verdiepingen de systeemplafonds vernieuwd en is alle verlichting gecontroleerd. Elke verdieping is voorzien van 16 airco units.

De kantoorruimte is geschikt voor diverse doeleinden. Tevens in de combinatie met bedrijfsruimte mogelijk. Hierbij valt te denken aan expeditie ruimte en opslagruimte. Deze multifunctionele constructie kan met oog op de toekomst goed aansluiten op de groei van uw organisatie of bedrijf. In Leeuwarden kunt u hier dus kantoor- en bedrijfsruimte op dezelfde locatie huren.

In het gebouw zijn twee verdiepingen (totaal 1.400 m²) nog in te richten naar de wensen van uw bedrijf of organisatie. Dit betekent dat het kantoor leeg wordt opgeleverd. Hier kunt u zelf nog een keuze hebt in de vloer, wel of geen afscheidingswanden c.q. muren, het meubilair, etc. 

Daarnaast zijn er twee bouwlagen beschikbaar (totaal 1.600 m²) die gestoffeerd zijn en desgewenst gemeubileerd. Afhankelijk van uw wensen kunt u diverse soorten oppervlaktes kantoorruimte huren in Leeuwarden. 

Gratis parkeren en voldoende parkeerplaatsen is een groot voordeel op deze locatie. Doordat het pand op een industrieterrein staat lijkt de afstand naar de bushalte of het treinstation groter. De werkelijke afstand tot de dichtstbijzijnde treinstation is slechts 1,3 km (16 minuten lopen) en het busstation 1,6 km (20 minuten lopen). Dichterbij is een Arriva Belbus c.q. Opstapper halte (450 meter) te vinden. Daarnaast is bij het station van Leeuwarden een OV-fiets te huren.

 

Faciliteiten kantoorruimte

 • Afrit dichtbij (< 500m)
 • Bus dichtbij (< 500)
 • 24 uur toegang
 • Vergaderruimtes
 • Lift
 • Parkeerplekken
 • Aansluiting glasvezel
 • Pantry
 • Beveiliging / Alarm
 • Flexibele huurperiode
 • Gratis parkeren
 • Eigen parkeerplaatsen

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.