Kantoorruimte: Fokkerstraat 16 in Leusden

15 m2 - 600 m2

Over Fokkerstraat 16

Op de Fokkerstraat 16 te Leusden zijn er meerdere kantoorruimtes beschikbaar van circa 23 m² tot en met circa 44 m². Het gebouw heeft een centrale, hoogwaardig afgewerkte entree, is voorzien van een liftinstallatie en beschikt over energielabel A. Vanaf de verdiepingsvloer heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Huren gaat hier tegen de alles-inclusief huurprijs. Naast de huur is o.a. de levering van gas, water en licht inbegrepen, maar ook een gemeubileerde kantoorruimte en gebruik van koffie en thee.

Het kantoorgebouw is gelegen nabij de randweg, via deze randweg is de A28 (Utrecht-Zwolle) rechtstreeks en goed bereikbaar. Binnen enkele minuten ligt het knooppunt Hoevelaken waardoor ook de A1 (Amsterdam-Amersfoort) goed bereikbaar is. Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Ook met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw goed te bereiken, via de buslijnen 77,78 en 79 is het kantoorgebouw te bereiken welke een directe verbinding hebben naar het NS station Amersfoort Centraal.

Wilt u meer weten over deze kantoorkamers?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich vanaf nu kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
De kantoorruimten zullen worden opgeleverd in de huidige staat. CSW Kantoorruimte onderscheidt zich door een ‘alles-inclusief concept’ aan te bieden op flexibele basis. Dit concept omvat onder andere de volgende services: 
- internet 
- koffie en thee; 
- schoonmaak; 
- complete inrichting (u hoeft dus niet te investeren in meubilair) 
- servicekosten; 
- parkeren; 
- entree met trap-/liftopgang; 
- screens (gedeeltelijk); 
- sanitaire voorzieningen per verdieping; 
- pantry per verdieping; 
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon; 
- systeemplafond met ingebouwde TL-verlichtingsarmaturen; 
- aanwezige vloerbedekking. 
- voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, ook voor uw gasten.

 

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.