Kantoorruimte: Walsoordensestraat 70-72 in Terneuzen

180 m2 - 25000 m2   |   Op aanvraag

Over Walsoordensestraat 70-72

Het gaat hier om een grootschalig distributiecomplex dat bestaat uit ongeveer 20.500 vierkante meter aan magazijn en ongeveer 5.000 vierkante meter aan kantoorruimte. Het pand is gebouwd in 2 fases, het gebouw komt oorspronkelijk uit 1994 en is uitgebreid in 2006. Het kantoorgebouw is gelegen op een afstand van 500 meter van de haven van Walsoorden. De kantoorunits die in het kantoorgebouw zijn gevestigd zijn in goede staat. De kantoorunits hebben een moderne uitstraling en beschikken bovendien over airconditioning, verlaagde plafonds en verhoogde vloeren. Het magazijn is gebouwd met een stalen constructie en aluminium gevelbeplating. De hoogte varieert met een maximum van 12 meter over het grootste deel en heeft 15 docklevellers en 2 overheaddeuren. Buiten op het terrein zijn er 200 parkeerplaatsen aanwezig.

Het bedrijventerrein Walsoorden is gevestigd aan de Westerschelde in de provincie Zeeland. De Westerschelde is het kanaal welke de Noordzee met de haven verbindt.

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met eigen vervoer. De haven van Antwerpen is 35 autominuten verwijderd van het kantoorgebouw. Via verschillende N-wegen kunnen meerdere A-wegen bereikt worden. Op loopafstand van het kantoorgebouw is een bushalte gevestigd.

 

Faciliteiten kantoorruimte

  • Bus dichtbij (< 500)
  • Parkeerplekken
  • Flexibele huurperiode
  • Eigen parkeerplaatsen

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.