Kantoorruimte: Ringbaan Oost 116a in Tilburg

12 m2 - 60 m2   |   370 euro per maand

Over Ringbaan Oost 116a

Zoek je een representatieve ruimte om jouw cliënten/klanten te ontvangen of als eigen kantoor voor langere termijn? Je kunt bij ons een representatieve spreekkamer, kantoor of praktijkruimte mét geluiddemping huren met huurtermijnen van (minimaal) 9 maanden in plaats van de gebruikelijke 5 jaar. Beschikbaar per 1 januari 2022, eerder in overleg.

Ideaal voor starters, ZZP’ers en kleine ondernemers.

Onze ruimtes zijn gelegen op de begane grond en hebben een frisse, jonge en nette uitstraling. We hebben extra zorg besteed aan geluiddemping tussen de verschillende ruimten, waardoor gesprekken in de ruimtes privé blijven.

Het kantoorgebouw bevindt zich aan de Ringbaan in Tilburg. Er is een kleine wachtruimte, een heren- en damestoilet en beschikking over een keukentje met koelkast, magnetron en vaatwasser. Uiteraard heb je ook gratis toegang tot wifi. Er is gratis parkeergelegenheid en het OV stopt voor de deur.

Prijzen
12m2: €370 pm inclusief gwl/internet voor fulltime gebruik, bij deeltijd 50% huur €195 pm incl.
20m2: €490 pm inclusief gwl/internet voor fulltime gebruik, bij deeltijd 50% huur €255 pm incl.

21% voordeel: Voor btw vrije beroepen, kan er btw vrij worden verhuurd.

Faciliteiten kantoorruimte

  • Bus dichtbij (< 500)
  • 24 uur toegang
  • Parkeerplekken
  • Pantry
  • Gemeubileerd kantoor
  • Gratis parkeren

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.