Kantoorruimte: Weverstraat 32 in Arnhem

30 m2 - 30 m2   |   721

Over Weverstraat 32

Een kantoor of praktijkruimte met een keuken, een badkamer en douche en een groot tuin-terras in een van de mooiste delen van Oosterbeek (Zweiersdal, het tuingedeelte bij de Weverstraat).

Adres: Weverstraat 32, 6825 DP

Ligging: Gelegen op 2-3 km afstand van Arnhem (5 minuten rijden met een auto of scooter, 10 minuten met een fiets). Openbaar vervoer om de 10 minuten op 2 minuten loopafstand.

Prijs: de huurprijs is slechts 721 euro inclusief alles! (inclusief service kosten, gas, water, licht, TV én snel internet)!

Grootte:
- kantoor 4.65m bij 3.67m
- zijkamer 2.45m bij 2.45m
- badkamer 1.11m bij 2.45m
- tuin 10m bij 5m
- zij-ruimte buiten 2x 2m bij 4m (twee keer aan beide zijden)

Veel ruimte!

Er is een eigen postbus voor k.v.k. registratie.

Omgeving:

De Weverstraat is een van de voornaamste winkelstraten van Oosterbeek. Het kantoor en de tuin bevinden zich in een dal op enige afstand van de straat en bevinden zich daardoor in een oase van rust en stilte op het geluid van bijzondere zangvogels en een nabijgelegen kerk na.

De tuinstrook bij de Weverstraat heeft een bekende geschiedenis en is een verlengstuk van de romantische en speciale planten Heemtuin De Zomp. Heemtuin De Zomp is een van de hoofd attracties van Oosterbeek omdat Oosterbeek al tientallen jaren achtereen is verkozen tot mooiste dorp van Europa vanwege de tuinen en de natuur in het dorp.

De lucht is er erg schoon vanwege het dal en omdat het tuin-terras is omgeven door zeer bijzondere en mooie natuur. Het dal biedt ook extra afscherming van geluid zodat er een soort oase effect ontstaat.

De gehele dag vanaf de ochtend tot laat in de avond is er volle zon op het terras.

De ruimte is gelegen naast spiritueel centrum Belmani en een bekende kunstenares. Aan de voorzijde bij de winkelstraat is een artistieke delicatessewinkel gevestigd. De eigenaresse van het spiritueel centrum woont in een huisje in de tuin en het huis ziet er uit als in een sprookje.

Achter het tuin-terras van het kantoor bevindt zich een goed onderhouden grote tuin met veel bijzondere planten en bomen.

Het kantoor verkeert in nieuwstaat en is pas enkele jaren oud.

Ideaal voor:

- kantoor in de natuur (schone lucht en stilte) én in een drukke winkelstraat
- praktijkruimte
- atelier voor een kunstenaar (met tuin expositie-mogelijkheid).

De drukke winkelstraat biedt diverse mogelijkheden voor het werven van klanten, clienten of kijkers voor een expositie. Omdat Oosterbeek al tientallen jaren is verkozen tot mooiste dorp van Europa en omdat het dorp het internationaal bekende Airborne Wandel evenement organiseert zijn er veel internationale toeristen in het dorp die vrijwel altijd de Weverstraat bezoeken.

Op ongeveer 50 meter afstand van het kantoor bevindt zich een gespecialiseerd koffie-café met terras met er direct naast een zeer goed restaurant met eveneens een terras waar diverse culturele en literaire evenementen worden georganiseerd. Er is daardoor veel sociale activiteit nabij het kantoor.

Het ontvangen van gasten/klanten in de tuin is mogelijk. Er is 24/7 toegang tot een eigen kantoor en tuin.

Verhuur (contract) door de eigenaar van het aangelegen huis en de winkel die er zelf niet meer woont. Professioneel contact en nette service m.b.t. de verhuur en het onderhoud.

Faciliteiten kantoorruimte

  • Afrit dichtbij (< 500m)
  • Bus dichtbij (< 500)
  • 24 uur toegang
  • Parkeerplekken
  • Lunchrestaurant
  • Gratis parkeren

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.