Kantoorruimte: Otto Reuchlinweg 1008 1150 in Rotterdam

20 m2 - 500 m2

Over Otto Reuchlinweg 1008 1150

Prestigieuze Kantoorruimte op de Kop van Zuid, Rotterdam
 
Montevideo Offices, Otto Reuchlinweg 1008-1150, gelegen op de dynamische locatie van de Kop van Zuid, naast iconische plekken zoals Hotel New York en aan de voet van de Rijnhavenbrug, biedt een unieke werkomgeving met hoogwaardige voorzieningen en een spectaculair uitzicht.
 
Locatievoordelen:
- Strategisch gelegen naast Hotel New York en aan de voet van de Rijnhavenbrug, met directe toegang tot het bruisende schiereiland Katendrecht.- Omringd door diverse horecagelegenheden zoals restaurant Loetje, Bistro Montevideo, de Fenix Food Factory en de Foodhallen Rotterdam.- Hotels zoals Room Mate Bruno, NHOW hotel en Hotel New York bieden accommodatie voor uzelf en uw relaties.- Nabijheid van het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam voor cultureel vermaak in de avonduren.
 
Kenmerken van het Kantorendeel:
- Diverse kantoorruimte vanaf 25 m2 tot 150 m2 verdeeld over de zevende verdieping met adembenemend uitzicht op de rivier De Maas en Katendrecht.- Luxe voorzieningen zoals diverse vergaderfaciliteiten, belboxen, stilte werkplekken, een binnenzwembad, sauna en sportfaciliteiten ter bevordering van het welzijn van huurders.- Representatieve gerenoveerde entree, twee personenliften, trappenhuizen en sanitaire voorzieningen.- Hoogwaardige afwerking met systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, verwarming, koeling en wandgoten voor bekabeling.
 
Bereikbaarheid:
- Uitstekende bereikbaarheid per auto via de Erasmusbrug, Willemsbrug en rijkswegen A15 en A16.- Goede verbindingen met het openbaar vervoer, met Metrostation Wilhelminaplein op loopafstand en diverse tram- en buslijnen in de buurt.- Watertaxi stopt voor de deur en biedt verbindingen naar verschillende locaties in Rotterdam en Dordrecht.
 
Parkeren:
- Parkeermogelijkheden in de ondergelegen garage met parkeernorm van 1:114 m². Extra parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor huur.
Montevideo Offices biedt niet alleen een prestigieuze werkomgeving, maar ook een levendige en dynamische omgeving waarin uw bedrijf kan gedijen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.