Kantoorruimte: Keizersgracht 482 in Amsterdam

6 m2 - 50 m2

Over Keizersgracht 482

Op zoek naar een mooie kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? StartDock heeft een toplocatie, op de Keizersgracht, aan de Leidsestraat. Geniet met een eigen kantoorruimte in StartDock van alle gemakken, en kom in contact met inspirerende ondernemers. Een kantoor huren in de gezelligste ondernemershub in Amsterdam Centrum? StartDock coworking is the place to be!

Start jouw reis van ontdekkingen in dit prachtige, monumentale pand. Ga terug in de tijd met ons en laat je nieuwsgierigheid je brengen naar nieuwe ideeën. In dit gebouw, voorheen een Duitse bank, in het hart van Amsterdam is alles luxueus. Loop over de marmeren vloeren, kijk naar de gouden muren en staar naar de prachtige, glimmende kroonluchters.

Het werkleven bij StartDock is fijner. Wij hebben een optimaal ecosysteem gecreëerd voor jou en je bedrijf, gebaseerd op vijf belangrijke waarden: samenwerking, community, openheid, gezelligheid en toegankelijkheid. We willen organisaties stimuleren om natuurlijk te groeien. Jij alleen kan het, maar je kan het niet alleen. Wat ons uniek maakt is onze hechte community. Het moedigt je aan in je dagelijkse bezigheden en in je lange-termijn ambities. Bovendien, wanneer we werken, dan werken we ook echt. Je kan niet streven naar het beste, als je er niet daadwerkelijk uren in stopt. Dus dat is wat we doen en daar helpen we je graag bij. Tot slot, onze coworking space is gelegen aan een van de meest bekende grachten in het hart van de Europese start-up hoofdstad: Amsterdam. We willen dat StartDock aanvoelt als je tweede thuis!

Wij geloven dat coworking gaat over: samenwerking in plaat van competitie, community lunch, standaard VrijMiBo’s met elkaar hebben, elkaars verjaardag vieren en leven als een warme community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar helpen te groeien.

Wil jij je bedrijf laten groeien in de best mogelijke omgeving, bij de beste locatie in de stad Amsterdam? Je bent van harte welkom!

 

 

 

Faciliteiten kantoorruimte

  • Bus dichtbij (< 500)
  • Metro dichtbij (< 500m)
  • 24 uur toegang
  • Vergaderruimtes
  • Receptiedienst
  • Pantry
  • Gemeubileerd kantoor
  • Betaald parkeren

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.