Kantoorruimte: Amarilstraat 4-14 in Hengelo

180 m2 - 1335 m2   |   Op aanvraag

Over Amarilstraat 4-14

Het kantoorgebouw betreft enkele kantoorunits met mogelijkheid tot het huren van een bedrijfshal. De kantoorunits zijn voorzien van een pantry en toiletgroep. De kantoorunits zijn door middel van een gezamenlijke entree bereikbaar. De bedrijfshal is toegankelijk door middel van een elektrische overheaddeur. Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein Twentekanaal. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Rijksweg A35/A1. Op het bedrijventerrein waar dit kantoorgebouw is gevestigd zijn onder andere bedrijven zoals Makro, DHL, Wagenborg Nedlift, Twence, Brinks Carrosserieën en Machinefabriek Sonder gevestigd. 

Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijvenpark Twentekanaal-Zuid. Dit bedrijventerrein is direct gelegen aan de afslag en oprit van de rijksweg A35 en hierdoor uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Ook per openbaar vervoer is het kantoorgebouw uitstekend bereikbaar.  Op loopafstand bevindt zich een bushalte. Deze bushalte is direct verbonden met het Centraal Station Hengelo.

 
 

Faciliteiten kantoorruimte

  • Bus dichtbij (< 500)
  • Parkeerplekken
  • Pantry
  • Eigen parkeerplaatsen

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.