Kantoorruimte: Verrijn Stuartlaan 28-30 in Rijswijk

20 m2 - 3500 m2

Over Verrijn Stuartlaan 28-30

Kleinschalig multitenant 4 laags kantoorgebouw, direct aan de rand van de rijksweg A-4 met parkeerplaatsen op eigen terrein. Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Locatie:
Bedrijventerrein Plaspoelpolder ligt direct aan de A-4 en sluit via het verkeersplein Ypenburg en het Prins Clausplein perfect aan op het Rijkswegennet. Het is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein waar ca 400 bedrijven zijn gehuisvest, die werk bieden aan meer dan 21.000 personen. Onder andere hebben de navolgende gerenommeerde organisaties zich in de Plaspoelpolder gevestigd: Alcatel-Lucent Nederland B.V., MN Services, Ahrend Kantoorinrichting, Agfa Gevaert, IND, Stichting FNB, European Patent Office en Shell. De Polakweg ligt aan de rand van het bedrijventerrein.

Bereikbaarheid:
Per auto goede bereikbaarheid met drie directe aansluitingen op de rijks snelwegen naar Rotterdam (A13), Amsterdam (A4) en Utrecht (A12).

Openbaar vervoer: Tram 17 stopt in de directe nabijheid en zorgt voor directe verbindingen met onder andere (CS) Den Haag, Delft en Rotterdam.

Faciliteiten kantoorruimte

  • Bus dichtbij (< 500)
  • 24 uur toegang
  • Vergaderruimtes
  • Flexibele huurperiode

Beschikbaarheid kantoorruimte

Kantoorruimte op deze locatie is per direct beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bellen met KantoorBalie.nl op 020-7780352 of onderstaand formulier invullen. U krijgt dan binnen 24 uur informatie toegestuurd zoals de prijzen en beschikbare ruimtes. Ook ontvangt u de contactgegevens van de eigenaar.